Begagnad lagerinredning i högsta kvalitet

Har ni eget lager eller stort utrymme och är i behov av att förvara era produkter? Inga problem. Lagerinredning från Heab Butik är idag mycket populärt och använt av många kunder som har samma behov. Att hantera och förvara produkter och mycket annat är deras specialitet och ni kommer att få hjälp med allt inom lager och lagerinredning som ni önskar. 

För att personalen ska veta hur ni vill att era varor och produkter ska lagras så får ni också gärna meddela detta då ni kommer i kontakt med Heab Butik och ska använda er av deras lagerinredningar. De erbjuder även begagnad lagerinredning till mycket förmånliga priser.

Olika tjänster och bra service från Heab Butik

Att ha god kontakt med kunden är mycket viktigt för dem på Heab Butik och ni kommer därför alltid att ha god kontakt med firman om ni förvarar era lagrade produkter hos dem. Ni kan även få hjälp med sådant som förpackning, montering och funktionstester om ni önskar detta.

För att läsa mer om vilka produkter inom förvaring och lagerhantering som ni kan få tillgång hos på Heab Butik så kan ni lätt och smidigt surfa in på deras hemsida där det finns kontaktuppgifter för att kunna prata med någon direkt eller bara se bilder och läsa mer om vad de har gjort för tidigare kunder och såklart även för de befintliga. Så oavsett om det är känslig utrustning eller ömtåliga varor ​så har de passande lagringslösningar.​